1. VAŠI PRIVATNI PODACI

1.1. PODACI KOJE MOŽEMO PRIKUPLJATI

Ime i prezime

Kontakt informacije, uključujući adresu e-pošte

Vašu poštansku adresu za naplatu i dostavu

Demografske informacije poput vašeg poštanskog broja, vaših komunikacija i vaših preferencija i interesa za kupnju

Informacije o proizvodima i uslugama koje kupujete od nas

O vašem uređaju i posjetama na trgovina.MATEJ HIDRAULIK, kao što su vaša IP adresa i drugi identifikatori uređaja, geografska lokacija, vrsta preglednika, izvor preporuke, posjetite duljinu i pregledavanje web mjesta i poboljšanje web stranice kako biste poboljšali naše usluge i razumijevanje vašeg preferencije u pogledu načina na koji želite koristiti našu web stranicu i koje od naših proizvoda i usluga koje vas zanima.

Informacije o svim transakcijama između vas i Generaltrade d.o.o.-a, uključujući informacije koje se odnose na bilo koju kupnju koju napravite za naše proizvode i / ili usluge. Pomoću tih podataka upotrijebit ćemo sve narudžbe i komunicirati s vama kada je to potrebno.

Informacije koje nam dajete za registraciju i dopuštajući nam da vam pošaljemo obavijesti e-poštom i / ili promotivne informacije.

1.2. KAKO PRIKUPLJAMO PODATKE

Podatke prikupljamo vašim upisom na:

Registracija korisnika - u procesu registracije obavezna su osobni i kontakt za izdavanje računa: ime, prezime, OIB tvrtke, adresa, mjesto, država, email adresa, kontakt telefon

Adresa za dostavu - u procesu registracije / narudžbe obavezna su polja za dostavu.

Niste obavezni ispuniti ove obrasce kako biste koristili trgovina.MATEJ HIDRAULIK. Međutim, za narudžbu proizvoda, potrebno je poslati obrazac s osobnim podacima i podacima za dostavu.

Chat / online razgovor s našim agentom

Upit za proizvod - prije slanja upita, obavezno je upisati vaše ime, prezime i email adresu.

Upotrebom web trgovine trgovina.MATEJ HIDRAULIK - informacije automatski prikupljene o posjetiteljima naše web trgovine, kao što je opisano u odjeljku pod naslovom '3. Tehnologije praćenja' u nastavku

Kontakt putem web formi za podršku kupcima

Društvene mreže - Možete nam dati dopuštenje za pristup informacijama kao što su Facebook, LinkedIn i Twitter. To ovisi o vašim postavkama ili pravilima o privatnosti za određenu web lokaciju društvenih medija.

Informacije koje pošaljete putem trgovina.MATEJ HIDRAULIK prikupljamo i arhiviramo.

Ako nam dajete osobne podatke koji se odnose na drugu osobu, potvrđujete da ste ih obavijestili o našem identitetu i svrsi (kao što je dolje navedeno) za koje će se koristiti njihovi osobni podaci i da ste dobili njihov pristanak prije nego što podijelite osobne informacije s nama.

Koristimo kolačiće za prikupljanje nekih od tih informacija; za više informacija o kolačićima i načinu na koji ih upotrebljavamo, a naša pravna osnova za to možete pronaći u odjeljku Kolačići {{LINK NA KOLAČIĆE}}.

1.3. UPOTREBA PRIKUPLJENIH PODATAKA

Prikupljene podatke putem web trgovine isključivo koristi za realizaciju narudžbi i funkcije web prodaje.

Podatke koristimo za izdavanje elektroničke ponuda, pisane ponuda, pisanog računa i arhiviranje u knjigovodstvu i računalnim programima.

Sve vaše podatke možete pogledati pod MOJ KORISNIČKI RAČUN. Ukoliko sumnjate za zloupotrebu podataka, obavezni ste prijaviti sumnjive radnje u što kraćem roku.

1.4. PROSLJEĐIVANJE VAŠIH PODATAKA TREĆIM STRANAMA

Možemo dijeliti prikupljene informacije o vama pod sljedećim uvjetima:

DOSTAVNA SLUŽBA - Uz vaš pristanak, informacije možemo proslijediti s dostavnom službom

Državnim tijelima prema potrebi za pružanje naših usluga i gdje to zahtijeva zakon

Kao dio pripajanja ili spajanja s drugom tvrtkom, djelomična ili ukupna prodaja imovine ili druga korporativna promjena, uključujući bankrot

U slučaju istraživanja zakonskih regulativa, obrane naših prava, imovine i / ili interesa

Za sprječavanje kršenja bilo kojeg zakona, propisa ili naših 'Uvjeta poslovanja' i ovih 'Pravila privatnosti'

U slučaju potrebe za zaštitu i obranu naših web usluga

1.5. JAVNO OBJAVLJIVANJE PODATAKA

MATEJ HIDRAULIK jamči da Vaši osobni podaci neće biti javno objavljeni na web stranicama trgovina.MATEJ HIDRAULIK . Podaci su dostupni našim djelatnicima putem posebno prilagođenog sučelja.

1.6. ARHIVIRANJE VAŠIH PRIVATNIH PODATAKA

Svi podaci pohranjeni su na našem sigurnom poslužitelju i bazi podataka. Podacima pristupaju našu zaposlenici, a uz naše odobrenje mogući je uvid trećih strana, bez namjene trgovanja podacima.

U slučaju sigurnosnih situacija ili kršenja odredbi zadržavamo pravo brisanje Vaših korisničkih podataka bez upozorenja. U slučaju probijanja sigurnost bit ćete obaviješteni u najkraćem mogućem roku.

1.7. BRISANJE PODATAKA

Vaši podaci mogu biti izbrisani u dva slučaja:

1. Na vaš zahtjev – pošaljite nam email ili slijedite upute u MOJ KORISNIČKI RAČUN

2. Automatski nakon 18 mjeseci od zadnjeg kontakta između Vas i MATEJ HIDRAULIK-a.

1.8. SIGURNOST VAŠIH PODATAKA

Obvezujemo se osigurati da su vaši podaci sigurni prema pravilima privatnosti. Kako bismo spriječili neovlašteni pristup ili otkrivanje, postavili smo odgovarajuće fizičke, elektroničke i upravljačke procedure kako bismo zaštitili podatke koje prikupljamo putem web usluga.

Za domenu trgovina.MATEJ HIDRAULIK koristimo SSL certifikate kako bismo poboljšali sigurnost naših stranica i usluga.

Međutim, ne jamčimo sigurnost ili privatnost vaših podataka. U interesu je da naša web stranica bude sigurna, no preporučujemo da koristite antivirusni softver, vatrozide i ostale mjere predostrožnosti kako biste se zaštitili od ugrožavanja vlastite sigurnosti i privatnosti.

2. VAŠA PRAVA PRIVATNOSTI

U bilo kojem trenutku, svi registrirani subjekti imaju sljedeća prava:

Pravo pristupa - imate pravo zatražiti kopiju podataka koje držimo o vama.

Pravo na ispravak - imate pravo ispraviti podatke koje držimo o vama koji su netočni ili nepotpuni.

Pravo na brisanje*** - u određenim okolnostima možete tražiti brisanje podataka koje imamo o vama. Zahtjev možete poslati na naš email s kontakt stranice ili ažurirati podatke u MOJ KORISNIČKI RAČUN

Pravo na prigovor - imate pravo prigovora na određene vrste obrade kao što su automatizirane email obavijesti (obavijest narudžbe, trenutnog stanja skladišta....)

*** Pisani dokumenti ostaju trajno pohranjeni u našem knjigovodstvu.

3. TEHNOLOGIJE PRAĆENJA i upotreba kolačića

trgovina.MATEJ HIDRAULIK koristi kolačiće (male tekstualne datoteke koje sadrže niz alfanumeričkih znakova koje stavljamo na vaš uređaj) i / ili druge tehnologije praćenja kako bismo vas razlikovali od drugih korisnika naše trgovine i osigurali funkcionalno korisničko iskustvo.

Koristimo osnovne sistemske kolačiće kao preduvjet za funkcije:

prijava, registracija i narudžba

postavke na web trgovini: odabrani jezik, proizvodi u košarici i slične funkcije 

podatke o vrsti preglednika koji koristite

pojedinosti o kretanju i navikama posjetitelja

razgovor s agentom putem chat-a 

internet stranice koje ste posjetili prije dolaska na web trgovinu

Svi naši kolačići su prema pravilima privatnosti. Svrha kolačića nije, a niti je u mogućnosti otkriti Vaše privatne informacije.

Kako možete upravljati s kolačićima u vašem pregledniku?

Vi imate pravo odlučiti hoćete li dopustiti web stranica kao trgovina.MATEJ HIDRAULIK da postavljaju kolačiće u Vaš web preglednik. Možete postaviti ili izmijeniti svoje postavke web preglednika da biste prihvatili ili odbili kolačiće Ako odlučite odbiti kolačiće, možete i dalje koristiti našu web trgovinu, iako vaš pristup nekim funkcijama i područjima može biti ograničen.

Svi kolačići koje koristimo imaju 'vijek trajanja', odnosno automatski se brišu iz vašeg preglednika nakon određenog vremena, a većina kolačića se briše po napuštanju web trgovine.

Ukoliko se ne slažete s upotrebom kolačića, u nastavku su upute:

Upute o postavkama kolačića u vašem web pregledniku pogledajte na poveznici.

Ukoliko želite obrisati kolačiće iz vašeg preglednika, pogledajte upute o brisanju kolačića iz web preglednika.

4. OSTALE VAŽE INFORMACIJE

4.1. PROMJENE PRAVILA O PRIVATNOSTI

Ako promijenimo pravila o privatnosti, ažurirat ćemo datum zadnjeg ažuriranja pri vrhu ove stranice i dodati opis u 'Zadnje izmjene'.

Preporučujemo vam da često pročitate ova Pravila o privatnosti kako biste bili informirani o najnovijim izmjenama.

4.2. POVEZNICE PREMA DRUGIM WEB STRANICAMA

Naša web trgovina može sadržavati poveznice na druge web stranice. Upotrebom poveznica napustite našu web trgovinu, imajte na umu da nemamo nikakvu kontrolu nad pokretanjem web stranica trećih strana. Stoga ne možemo biti odgovorni za zaštitu i privatnost svih informacija koje pružate tijekom posjeta takvim web stranicama, a takva web mjesta nisu regulirana ovim Pravilima o privatnosti. Treba voditi oprez i pogledati Pravila o privatnosti koja se primjenjuju na dotičnu web stranicu.

5. PRIHVAĆANJE UVJETA I PRAVILA PRIVATNOSTI.

Korištenjem naše web trgovine, vašom privolom, prihvaćate 'uvjete poslovanja' i 'pravila privatnosti'.